הצצה: מיני פנטהאוז בראשון לציון
מערכת אתר בניין ודיור
זוג מבוגרים ביקש להפוך דירת חמישה חדרים לארבעה ובעקבות כך נוצר חלל גדול ומזמין לשני הדיירים ולבני משפחתם שמגיעים להתארח. לפעמים פחות זה הרבה יותר

מעצבת הפנים קורין לוי התבקשה על ידי זוגמבוגרים  מראשון לציון, לשדרג ולעדכן מיני פנטהאוז המשתרע על שטח של 130 מ"ר. בני הזוג ביקשו בית אלגנטי, עכשווי, מוקפד, יוקרתי אך צנוע, איכותי מבחינת חומרי הגמר, אך יחד עם זאת גם פרקטי. בבית החדש היה, המעצבת הייתה צריכה להתחשב גם בילדים ובנכדים אשר מגיעים לעתים קרובות לביקורים אצל סבא וסבתא, וליצור סביבה מזמינה ומפנקת גם לדיירים וגם לאורחיהם.

 

זו הייתה דירת 5 חדרים, אך הדיירים ביקשו להפוך אותה לדירת 4 חדרים. בעזרת הורדת החדר אשר אין להם בו צורך. וכך התקבלה דירה מרווחת הרבה יותר ממה שקיים בסטנדרט של דירות בבית משותף.

 

בפועל בוצעה חלוקה מחדש, המשלבת הגדרת חללים בצורה ברורה, אך יחד עם זאת מעבר רך ונכון מאזור לאזור. הפרופורציות של כל חלל נקבעו על פי אורח החיים שמתאים לזוג.

חזרה לערוץ
לדף ראשי nana10


*